Astazi mi-a cerut tata biscuiti si chiar nu aveam sa-i dau, offfff....in acel moment m-am gandit...ce fel de bucataras sunt eu daca nu am un fursec preparat de manuta mea in casa? :)))) Mai in gluma mai in serios...de acum voi avea intotdeauna cate un biscuite facut de mine pe masa cu care sa-i incant si sa-i multumesc pe cei dragi!
Astazi fursecuri artizanale italiene cu ciocolata.
Untul moale se mixeaza 2 minute, apoi se adauga zaharul pudra, vanilia si se mixeaza pana devine totul o crema( sa nu va speriati ca la inceput se va face firmituri).
Se adauga usor albusurile si se mixeaza 5 sau 6 minute pana se umfla si devin extrem de cremoase, la final se pune faina si praful de sare.
Cu o lingurita asezati gramajoare la distanta deoarece vor deveni extrem de plate. Eu prefer sa le las mai inalte deoarece atunci cand se vor aplatiza vor fi pufoase in interior.
Se pun bucatele de ciocolata deasupra.
Se coc zece minute la 200 de grade iar cand sunt gata se scot pe un gratar la racit.
Sunt delicioase!