Fursecuri integrale

de Sabina in Prajituri, 26 Mai 2009 | 6144 vizualizari

 

merg tare bine dimineata la cafea

 

INGREDIENTE

  • 1 cana faina integrala
  • 2 cani tarate integrale
  • 2 linguri scortisoara
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 4 linguri de cafea solubila
  • 5 linguri iaurt
  • 200-250 g margarina
  • 100 grame miere
  • pentru decor - 80 grame ciocolata neagra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri integrale:

Amestecam ingredientele uscate.

Margarina la temperatura camerei o amestecam cu iaurt si miere, apoi adaugam si amestecul de faina si framantam pana totul este bine incorporat! Formam bilute de marimea unei nuci din aceasta compozitie.

In mijlocul fiecarei bilute facem o gropita ( cu o coada de lingura de lemn rotunda). Dam la cuptor pentru 30 de minute. Mie mi-au iesit doua tavi din aceaste cantitati.

Topim ciocolata neagra, iar cand sunt reci umplem gropitele cu ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri integrale" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura turnata cu branza, cirese si caise