Fursecuri de post umplute cu dulceata si seminte de canepa

de Valclaudia in Dulciuri, 28 Noi 2016 | 5408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr margarina
  • 4 linguri zahar brun
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 2 linguri frisca vegetala
  • un praf de sare
  • 450 gr faina alba proaspat cernuta
  • 1/2 plic praf de copt
  • dulceata de caise si de capsuni
  • fructoza si seminte de canepa decorticate pentru decor
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri de post umplute cu dulceata si seminte de canepa:

Margarina la temperatura camerei, se framanta cu un praf de sare, 1/2 plic praf de copt, 2 linguri frisca vegetala, 1 fiola esenta de vanilie si faina proaspat cernuta.

Intindem aluatul pe masa de lucru infainata, apoi decupam fursecurile in formele dorite. Eu am decupat mijlocul la jumatate din cantitatea de fursecuri cu ajutorul unui dui metalic.

Preincalzim cuptorul la 175 grade C.

Asezam fursecurile in tava tapetata cu hartie de copt, apoi coacem fursecurile pana devin aurii (cca. 20 minute).

Scoatem fursecurile coapte din cuptor, apoi din tava, le lasam la racit si le umplem cu dulceata de capsuni si de caise. Peste dulceata asezam cate un fursec decupat, apoi presaram peste dulceata seminte de canepa decorticate.

Asezam fursecurile umplute pe un platou, presaram fructoza si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri de post umplute cu dulceata si seminte de canepa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de gris (de post)