Margarina la temperatura camerei, se framanta cu un praf de sare, 1/2 plic praf de copt, 2 linguri frisca vegetala, 1 fiola esenta de vanilie si faina proaspat cernuta.
Intindem aluatul pe masa de lucru infainata, apoi decupam fursecurile in formele dorite. Eu am decupat mijlocul la jumatate din cantitatea de fursecuri cu ajutorul unui dui metalic.
Preincalzim cuptorul la 175 grade C.
Asezam fursecurile in tava tapetata cu hartie de copt, apoi coacem fursecurile pana devin aurii (cca. 20 minute).
Scoatem fursecurile coapte din cuptor, apoi din tava, le lasam la racit si le umplem cu dulceata de capsuni si de caise. Peste dulceata asezam cate un fursec decupat, apoi presaram peste dulceata seminte de canepa decorticate.
Asezam fursecurile umplute pe un platou, presaram fructoza si servim.
Pofta buna!