Fursecuri cu stafide

de Georgiana78 in Prajituri, 21 Iul 2012 | 4940 vizualizari

COMENTARII (34)

iry-gabriela 1

22.07.2012, 11:17

mmmmm,am baut cafeaua fara servesc si eu o bunatate de fursec,dar poate data viitoare

Sim0na 1

22.07.2012, 13:44

Bune tare!

elucubratiiculinare 1

22.07.2012, 13:54

bune la cafea

Lau 1

22.07.2012, 13:57

bune si cu o cana de lapte

mamaieelena 1

22.07.2012, 18:29

bune,bune le faceam si eu pe vremuri la baieti

Georgiana78 1

23.07.2012, 18:51

Iri, pai data viitoare sa nu mai uiti...esti invitata mea...!

Georgiana78 1

23.07.2012, 18:52

Simona
elucubratiiculinare

Georgiana78 1

23.07.2012, 18:53

sufletista poate ca este chiar mai bun un lapte...dar noi care suntem obisnuite cu drogul...cafeaua....ce sa facem....

Georgiana78 1

23.07.2012, 18:54

mamaieelena, pai acum de ce nu mai faci....?!?! la nepoti...sau.....!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghinde dulci sa tot mananci