Va asigur ca sunt atat de fragede si de moi incat nu te poti oprii din mancat.
Sursa aici http://gourmandine.ro/retete-fursecuri/fursecuri-ovis-molis/
Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul pana devine spuma, peste care adaugam vanilia ( doar semintele, daca nu aveti pastai de vanilie folositi esenta de vanilie ) .
Adaugam oul si omogenizam compozitia., dupa care incepem sa turnam si faina amestecata cu praful de copt. Framantam pana devine un aluat moale, nelipicios pe care il vom invelii intr-o folie si-l vom baga 30 de minute la frigider ( eu am sarit peste pasul asta )
Din aluat formam bilute cat o nuca, pe care le vom pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Cu ajutorul unei ustensile care are capatul rotunjit, formam cate o adancitura in fiecare biluta. Umplem adanciturile cu nutella sau gem. Dam la cuptorul preincalzit cca 15-20 minute la foc mediu. Dupa ce s-au copt se lasa la racit.
Pofta buna!!!