Fursecuri cu nuca de cocos

de Lau in Prajituri, 4 Apr 2013 | 8117 vizualizari

 

De cand le-am vazut la gabytza mi-au placut,numai ca eu am modificat umplutura

 

INGREDIENTE

  • Coca
  • 150 g unt
  • 1 ou+1 galbenus
  • 150 g zahar
  • 4 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • 2 cani de faina
  • Umplutura
  • 100 g nuca de cocos
  • 1 albus
  • 100 g zahar pudra
  • 2 linguri de unt
  • 1 linguri lapte
  • Topping
  • ciocolata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca de cocos:

Aluatul - intr-un bol adaugam untul rece, oul, zaharul si omogenizam. Adaugam cacao, praful de copt, esenta si treptat faina. Amestecam pana rezulta o coca nelipicioasa. Invelim coca si dam la rece cca 1 ora

Umplutura - nuca de cocos o amestecam cu albusul de ou, zaharul pudra, untul si amestecam. Daca este nevoie adaugam lapte sau smantana

Din aluat rupem bucati, intindem putin bucata de aluat, dupa care in mijloc adaugam 1 lingura de umplutura. Unim capetele formand un fursec (ca o minge). Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si repetam pana terminam. Dam tava la cuptor cca 20 minute

Dupa ce s-au racit decoram cu ciocolata topita

TIPS-URI

1

eu am topit 50 g ciocolata amaruie cu 50 g ciocolata alba

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta Banoffee