Fursecuri cu migdale

de Criss in Prajituri, 18 Dec 2011 | 5232 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 125 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 100 g pudra de migdale
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 100 g fulgi de migdale
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu migdale:

Faina se amesteca cu praful de copt, se adauga untul si se amesteca bine pana devine nisipos, se adauga zaharul pudra, pudra de migdale si oul. Se face un aluat nelipicios dar destul de moale. Se inveleste in folie si se pune in frigider pentru 2 ore.

Fulgii de migdale se rumenesc putin in tigaia de teflon. Eu n-am gasit fulgi de migdale dar am pus migdale taiate in betigase.

Dupa doua ore se scoate aluatul, se intinde si se decupeaza (eu am facut inimioare si stelute).

Se pun in tava pe hartie de copt si deasupra se pun fulgii de migdale, presand putin cu degetele sa nu cada.

Fursecurile se coc 10 minute, nu trebuie sa stea mai mult in cuptor pentru ca devin uscate si tari.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

18.12.2011, 23:12

mihaelar63 1

19.12.2011, 01:22

Ce gustoase !!!

Criss 1

19.12.2011, 05:43

Multumesc dragele mele.

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu migdale