Fursecuri cu malai si susan

de AndreeaJ in Prajituri, 3 Mar 2011 | 5440 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g faina
  • 50 g malai fin de porumb
  • 100 g zahar brun
  • 200 g unt
  • 1 ou
  • 1 varf cutit sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1 ou
  • 1 lingurita suc lamaie
  • 2 linguri susan alb
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu malai si susan:

Intr-un castron se cerne faina, se amesteca cu sarea si praful de copt si se pun deoparte. Untul se mixeaza cu zaharul brun, se adauga sucul de lamaie, oul si se mixeaza din nou. Se incorporeaza malaiul, dupa care mixul de faina si susanul alb.

Compozitia obtinuta se da la frigider 30 de minute. Din compozitie se ia cate o lingurita si se aseaza pe tava de copt acoperita cu hartie de copt.
Se da la cuptorul incins 12 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu malai si susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert rustic -MALAI DULCE