Fursecuri cu kaki

de Bucataras Diana in Dulciuri, 20 Noi 2016 | 3265 vizualizari

 

Alte fursecuri care nu iau nota buna la aspect, dar sunt absolut delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 2 kaki
  • 250 gr faina
  • 5 gr scortisoara
  • 200 gr zahar
  • 110 gr unt
  • 1 ou
  • 140 gr merisoare si stafide
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 lingurita sare
  • 50 g chia
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu kaki:

Dizolvam bicarbonatul in pulpa de kaki. In alt bol amestecam faina, scortisoara si sarea. Frecam untul cu zaharul până se topeste acesta din urma, adaugam oul si pulpa de kaki si mixam. Incorporam faina, merisoarele, stafidele si chia. Formam fursecuri cu o lingurita, le asezam la distanta unele de celelalte, intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preîncălzit la 180 C, cca. 15 minute. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

pulpa de kaki se poate congela, daca aveti mai multe fructe de kaki.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu kaki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Goffre cu scorţişoară