Fursecuri cu dulceata

de gaby_gabytza in Prajituri, 27 Feb 2013 | 4765 vizualizari

 

simplu si bun

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • esenta de lamaie
  • 1 ou
  • colorant alimentar galben
  • 400 g faina
  • 2 linguri lapte
  • 1 praf de copt
  • dulceata de cirese
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu dulceata:

Amestecam untul cu zaharul si esenta de lamaie. Treptat adaugam oul batut, colorantul si laptele. Adaugam faina cu praful de copt pana se formeaza un aluat nelipicios. Luam o bucata de aluat o intindem si decupam cerculete (eu le-am decupat cu ajutorul unei cani). Ungem un cerc cu dulceata dar punem foarte putina si adaugam alt cerc deasupra. Pe margine apasam cu furculita la rotund si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Procedam la fel cu tot aluatul pana il terminam. Dam la cuptor mediu, maxim 15 minute. Le lasam sa se raceasca, apoi le decupam in mijloc cate o inimioara si umplem inimioara cu dulceata de cirese.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]