Fursecuri cu coaja de portocale

de myrelusca in Dulciuri, 16 Dec 2014 | 4464 vizualizari

 

o reteta simpla, pe care copii o adora

 

INGREDIENTE

  • 225 g margarima rama
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 400 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • coaja rasa de la o portocala
  • nuci
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu coaja de portocale:

Untul moale se mixeaza cu zaharul si un praf de sare pana devine spumos. Se adauga coaja de portocala, apoi ouale unul cate unul, mixand bine dupa fiecare.

In crema obtinuta incorporam cu o spatula faina cernuta impreuna cu praful de copt. Aluatul obtinut il lasam sa se odihneasca vreo jumatate de ora.

Se pune cu o lingura pe o foaie de copt, se pune cate un miez de nuca  si se baga la cuptor cam 10-15 minute.

 

TIPS-URI

1

se lasa putin mai mult la cuptor ca sa devina mai crocante

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu coaja de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]