Delicii de Paste
Blat
Mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa.
Adaugam galbenusurile, mixand bine dupa fiecare, uleiul si apa, esenta.
Adaugam ingredientele uscate amestecate, nuca macinata (am uitat sa o amestec), amestecam cu o paleta pana ce se omogenizeaza.
Turnam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit, pana ce trece testul cu scobitoarea.
Lasam sa se raceasca, dupa care taiem in 3 felii.
Crema
Intr-un vas, topim bomboanele caramele cu frisca (avand grija sa nu fiarba), acoperim cu folie si lasam sa se raceasca, dupa care o mixam pana ce isi dubleaza volumul.
Mixam crema de branza adaugam frisca si omogenizam.
Asamblare
Asezam prima foaie - insiropam (suc de portocale) - crema - repetam pana ce terminam.
Topim ciocolata impreuna cu frisca, o mixam si ungem tortul, dam la rece si decoram dupa plac.