Fursecuri cu cacao si fulgi de ciocolata

de dakris in Prajituri, 30 Mai 2012 | 4915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 1 ou
  • 100 g zahar pudra
  • 100 g zahar tos
  • 1,5 lgt esenta de vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • 250 g faina
  • 100g fulgi de ciocolata
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu cacao si fulgi de ciocolata:

Untul moale se mixeaza bine cu zaharul, apoi adaugam  oul batut si amestecat cu esenta de vanilie. Se incorporeaza faina, amestecata cu cacaoa si praful de copt, apoi fulgii de ciocoalata.

Aluatul astfel format se impacheteaza intr-o folie alimentara si introduce in congelator cca 20 min, apoi se intinde cu sucitorul, se taie in diverse forme si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, cu 2-3 cm intre ele. Se introduc in cuptorul preincalzit si se coc la foc mediu 15 min. Se lasa la racit pe suprafata plana

Se pastreaza in cutii inchise etans.

Vezi si varianta fara cacao aici.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu cacao si fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Laly 1

31.05.2012, 20:28

Ce frumusele sunt,cred ca sunt tare gustoase

dakris 1

01.06.2012, 13:44

Va multumesc, dragi bucatarasi pt like-uri, comentarii si aprecieri!

dakris 1

01.06.2012, 13:44

Da, LALY, sunt tare gustoase, cum spui tu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri „felii de pepene”