Fursecuri cu cacao si fulgi de ciocolata

de dakris in Prajituri, 30 Mai 2012 | 4721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 1 ou
  • 100 g zahar pudra
  • 100 g zahar tos
  • 1,5 lgt esenta de vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • 250 g faina
  • 100g fulgi de ciocolata
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu cacao si fulgi de ciocolata:

Untul moale se mixeaza bine cu zaharul, apoi adaugam  oul batut si amestecat cu esenta de vanilie. Se incorporeaza faina, amestecata cu cacaoa si praful de copt, apoi fulgii de ciocoalata.

Aluatul astfel format se impacheteaza intr-o folie alimentara si introduce in congelator cca 20 min, apoi se intinde cu sucitorul, se taie in diverse forme si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, cu 2-3 cm intre ele. Se introduc in cuptorul preincalzit si se coc la foc mediu 15 min. Se lasa la racit pe suprafata plana

Se pastreaza in cutii inchise etans.

Vezi si varianta fara cacao aici.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu cacao si fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Laly 1

31.05.2012, 20:28

Ce frumusele sunt,cred ca sunt tare gustoase

dakris 1

01.06.2012, 13:44

Va multumesc, dragi bucatarasi pt like-uri, comentarii si aprecieri!

dakris 1

01.06.2012, 13:44

Da, LALY, sunt tare gustoase, cum spui tu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu aroma de lamaie si stafide