Cake cu cacao si visine

de Corinuta in Prajituri, 13 Aug 2010 | 3859 vizualizari

 

By Adi Hadean: http://www.adihadean.ro/2010/02/cake-cu-cacao-%C8%99i-vi%C8%99ine/

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 5 linguri de faina
  • 2 linguri de cacao
  • 1 praf de copt
  • visine din compot
  • zahar praf ptr pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cake cu cacao si visine:

Se pun visinule la scurs si se scot samburii. Se amesteca intr-un bol faina cu praful de copt si cacaua. Ouale se mixeaza bine cu zaharul, apoi se adauga pe rand cate o lingura din amestecul cu faina.

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu faina. Se toarna in tava compozitia si se presara visinele deasupra. Se da la cuptor si se coace aprox. 30 de minute.

Dupa ce s-a copt se insiropeaza cu zeama din compot, se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar praf.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cake cu cacao si visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cremes cu aluat de casa - ca la mama acasa