Fursecuri aromate

de _Alina_ in Dulciuri, 19 Dec 2012 | 3720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina de grau
  • 75 ml ulei de palmier
  • 50 ml apa
  • 1 lgt praf de copt
  • 2 lg sirop de brad (presat la rece)
  • 70 g zahar brun
  • 1/2 banana
  • 1 lgt zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri aromate:

1. Preincalzim cuptorul la 190°C.

2. Amestecam ingredientele uscate intr-un bol, iar cele umede intr-altul. In final amestecam cele doua compozitii si framantam bine.  

3. Formam bilute cu dimensiuni egale din aluat si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Presam putin fiecare biluta de aluat cu ajutorul unei furculite.  

4. Introducem tava in cuptor timp de 20 min. Inchidem focul si mai lasam 5 - 10 min in cuptor.

5. Dupa ce le scoatem din cuptor le pudram cu zahar.

TIPS-URI

1

Puteti folosi unt in loc de ulei si lapte in loc de apa.

2

Se pot lipi cate doua cu crema.

3

Daca aveti timp la dispozitie, puneti aluatul intr-o folie alimentara si bagati-l in frigider minim 30 minute inainte de a-l utiliza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri aromate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri "amprenta" cu gem - Thumbprint cookies