Cremă de brânză şi căpşuni

de ionix in Dulciuri, 23 Mar 2010 | 3069 vizualizari

 

Un desert simplu si rapid… cred c-ar merge si la copilasi :D:D

 

INGREDIENTE

 

  • 500 g branza dulce
  • 300 g capsuni
  • 6 linguri zahar brun natural
  • 100 g unt moale

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremă de brânză şi căpşuni:

Untul se freaca bine, impreuna cu zaharul brun, pana cand se topeste zaharul.

Daca branza este zemoasa o lasam la scurs intr-o sita.

Peste untul frecat adaugam branza si batem rapid cu mizerul pana se incorporeaza bine.

Separat mixam capsunile sau le taiem marunt marunt, dupa preferinte.

Capsunile mixate se amesteca in crema de branza si se mixeaza bine.

Se da la rece timp de 2-3 ore si apoi se serveste.

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremă de brânză şi căpşuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

ionix 1

24.03.2010, 18:48

Miha, asa zic si eu... capsuuuuuuuuuuni... sunt fructele mele favorite

Rocsi 1

24.03.2010, 21:55

minunata..

ionix 1

25.03.2010, 12:17

dap... mie mi-a placut...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort de ciocolata si banane fara coacere