Fursecuri

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 15 Mar 2015 | 4607 vizualizari

 

Reteta este dintr-o revista pentru copii, dar cred ca am mai facut si altadata un astfel de aluat, care este foarte bun.
Imi pare rau ca poza de prezentare nu este atat de reusita din cauza lipsei de lumina :(

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina;
  • jumatate de cana de zahar;
  • o lingurita praf de copt;
  • un ou;
  • o lingurita de lapte;
  • 150 g unt;
  • Pentru decor:
  • zahar pudra, ciocolata cu lapte, ornamente diverse.
Portii: 65
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pana cand se obtine un aluat sfaramicios. Se framanta aluatul, apoi se infasoara in hartie de copt presarata cu faina, lasandu-l apoi sa se odihneasca 20 de minute la frigider. 

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se intinde aluatul intr-o foaie neteda si subtire si se decupeaza fursecurile cu forme. Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptor. Cand sunt gata se orneaza dupa preferinta.

Sunt foarte bune si neornate.

TIPS-URI

1

Este bine sa dispuneti de doua tavi pentru ca treaba sa mearga mai repede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu Nutella