Fursecuri

de Lau in Dulciuri, 11 Feb 2014 | 2978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g untura
  • 5 linguri smantana
  • 100 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • coaja de portocala
  • coaja de lamaie
  • 1 praf de copt
  • 50 ml sirop de afine
  • cca 300 -400 g faina
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Intr-un vas mixam galbenusurile cu zaharul,adaugam smantana,siropul si untura,

Amestecam cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza dupa care adaugam treptat,coaja de lamaie,portocala,praful de copt,

Amestecam pana ce se incorporeaza adaugand treptat faina,

Adaugam faina pana rezulta un aluat usor de modelat si nelipicios,

Invelim coca cu folie alimentara si dam la rece cca 1 ora,

 Intindem coca pe masa infainata si decupam forme,

Asezam formele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor cca 10 -12 min,pana se rumesc usor dedesubt,

Le soatem din tava si lasam sa se raceasca,

1/2 din fursecuri le-am insiropat cu sirop de zmeura dupa care le-am lipit cate 2 cu budinca de capsuni.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu bezea