Fursecuri

de dentistutza in Dulciuri, 28 Noi 2012 | 4226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet unt la temp. camerei
  • 7 linguri ulei
  • 7 linguri apa minerala ( gazoasa)
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingura miere
  • 3 lingurite amidon ( Gustin)
  • 1 vf. cutit sare
  • vanilie
  • faina cat cuprinde pt. un aluat nelipicios si bun de intins
  • zahar pudra
  • pt umplutura
  • gem de citrice frecat cu putina miere, sau
  • nuci tocate cu cutitul si amestecate cu miere cat sa se lege
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

La mixer pregatim un aluat nelipicios din ingredientele enumerate, il invelim in folie si-l dam la rece cam 30 min.

Pe o suprafata presarata cu faina si zahar pudra se intinde o foaie subtire se taie in forme care se coc cam 10 minute la foc potrivit. Se lipesc intre ele cu gem .

Dupa plac se pot taia patrate care se umplu si se ruleaza sub forma de cornulete .

Se pudreaza cu zahar praf cat sunt fierbinti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu migdale si cirese confiate