Fulgi de ovaz cu mere si scortisoara, la Multicooker

de Merisor in Mancare copii, 26 Noi 2013 | 9456 vizualizari

 

Poate fi considerat fie ca un mic dejun, fie ca un desert, daca-l preparam ceva mai dulce.
Eu l-am preparat pentru mic dejun.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani fulgi de ovaz
  • 600 ml apa
  • 150 ml lapte
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 mar feliat
  • 1 varf lingurita de sare
  • 20 gr stafide
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fulgi de ovaz cu mere si scortisoara, la Multicooker:

Spalam si feliem marul, fara a-l decoji, doar inlaturam cotorul.

Punem fulgii de ovaz in recipientul multicookerului.

Adaugam stafidele spalate, merele feliate, sarea si scortisoara si le amestecam.

Punem apa peste ingrediente, conectam aparatul la sursa de curent si setam programul STEW pentru 20 de minute.

Inchidem capacul si apasam butonul START.

Intre timp incalzim putin laptele, pe foc si diluam mierea in el.

Cu 5 minute inainte de expirarea timpului, adaugam laptele si omogenizam.

 

TIPS-URI

1

Se poate adauga miez de nuca sau migdale, dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fulgi de ovaz cu mere si scortisoara, la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

- Andreea - 1

27.11.2013, 22:53

Panacris 1

29.11.2013, 12:05

loredanaciuciur 1

08.02.2015, 19:29

La mine in nici 10 Min a început sa țiuie aparatul, era deja ars desi am respectat gramajele, nu înțeleg cum de ți-a iesit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ou posat