Fulgi de cocos raw

de adnia in Vegan / Raw vegan, 4 Ian 2013 | 5541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Asadar, avem nevoie de:
  • - fulgi de cocos
  • -tarate de psyllium (1-2 lingurite)
  • -faina de migdale
  • -faina de orez (optional)
  • -putina miere
  • -arome (optional)
  • -puuuutin lapte de cocos (cateva picaturi--eu l-am facut in casa)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fulgi de cocos raw:

Se amesteca absolut toate ingredientele in robot pana se formeaza bila de aluat, apioi se scoate si se lasa la odihnit 15 min (asta ca sa se omogenizeze bine, iar psyllium-ul sa-si faca "meandrele", i.e. sa lege aluatul). Apoi se mai framanta putin (daca e cazul) cu faina de orez sau migdale, se intinde foaie subtire, apoi se dau la cuptor cca 10 min, sau, dupa caz, se aseaza in tavile deshidratorului si se lasa acolo cca 1,5 ore, pana se usuca bine.

Sunt extraordinar de gustosi , sanatosi si se pot lua in pachetele la scoala sau la serviciu. Unde mai pui ca arata fenonemal pe o farfurioara pe masa...si fac ravagii printre invitati! Sunt naturali si nu contin conservant, deci sunt perfecti pt. copii.

Enjoy!

TIPS-URI

1

daca nu aveti deshidrator, se pot coace pur si simplu in cuptor pt. cateva minute (3-4). Atentie insa, se ard f. repede!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fulgi de cocos raw" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Bomboane tip Raffaello cu nuca de cocos, curmale si prune uscate