Frunze de viţă de vie pentru iarna

de alilianaa in Conserve, 28 Iul 2013 | 4486 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 de foi de vita de vie
  • un varf lingurita sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frunze de viţă de vie pentru iarna:

Se aleg frunzele de vita de vie mai tinere, se spala si se pun la scurs. Intr-o oala se pune apa la fiert cu un varf de lingurita de sare. Cand apa incepe sa fiarba aproape de a clocoti, punem frunzele de vie pe rand in pachete mici. Le lasam 1-2 minute si le scoatem intr-o strecuratoare. Le lasam la scurs si racit. 

Cand sunt reci le punem in pungi in pachete de cate frunze dorim. Eu am facut pachetele de cate 25 de frunze de vie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frunze de viţă de vie pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

alilianaa 1

29.07.2013, 09:33

Roci, Elena

alilianaa 1

29.07.2013, 09:33

Vladimir, Buni

alilianaa 1

29.07.2013, 09:33

Rocsi...am scris aiurea..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Hribi uscati si conservati