Fructe de mare pe paine

de ianculubita in Fructe de mare, 7 Mar 2011 | 4049 vizualizari

 

Aceasta reteta o am de la fata mea din Italia dar nici asta nu e completa,cand voi avea toate ingredientele,o fac si o postez aici;totusi va garantez ca si asa este buna papica

 

INGREDIENTE

  • 2felii de paine,nu franzela ca-s prea mici feliile
  • 1punga de amestec de fructe de mare
  • 2linguri ulei de masline
  • 1catel de usturoi
  • 2-3linguri vin alb
  • sare,piper
  • busuioc
  • 1rosie mica
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe de mare pe paine:

In tigaie am pus ulei si usturoiul intreg,l-am lasat pana a inceput sa se ingalbeneasca apoi l-am scos;am pus fructele de mare si rosia taiata cuburi;am lasat pe foc cu capac cateva minute,am pus vinul,am dat focul tare sa se evapore alcoolul am impartit totul pe cele doua felii de paine,pe fiecare le-am pus in folie alimentara,am facut ca un pachet si le-am dat la cuptor 5-6min;se servesc calde cu putina lamaie cine doreste;este un aperitiv grozav,si aici garantez

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare pe paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Scoici si caracatita