Fructe de mare cu fusili tricolori

de mihaelar63 in Fructe de mare, 30 Apr 2010 | 7885 vizualizari

 

am preparat fructe de mare la cererea ,, publicului admirator "

 

INGREDIENTE

  • 300 gr fructe de mare
  • 300 gr surimi
  • 300 gr carne de scoica
  • 100 gr unt
  • 100 gr ulei masline
  • 1 ardei rosu
  • 1 felie de telina
  • 1 buc ghimbir razuit ,
  • 4 linguri sos soia
  • 1pahar vin alb
  • patrunjel verde
  • praz verde
  • piper
  • 500 gr fusili tricolori [ paste spiralate in trei culori , adica simple , cu rosii cu spanac ]
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe de mare cu fusili tricolori:

1. telina se curata se spala , se taie fasii impreuna cu ardeiul, se prajesc usor in ulei de masline .

2. se adauga usturoiul , ghimbirul , sosul de soia , fructele de mare , scoicile si surimii taiat  bucati mai mici . se stinge cu un pahar de vin ,.

3. dupa 2-3 min. se pune si untul piperul si verdeata .

4. se servesc calde deasupra pastelor fierte dupa instructiunile de pe pachet .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare cu fusili tricolori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de caracatita