Fritta(omleta la cuptor)

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2011 | 5351 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 100 g carne de pui
  • 100 g kaizer
  • ½ ardei
  • 2 ciuperci
  • 100 g cascaval
  • Ierburi italiene
  • Piper,sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fritta(omleta la cuptor):

Intr-o tigaie fara coada sau cu o coada detasabila se pune carnea de pui condimentata si kaizerul sa se rumeneasca. Ouale se bat cu un praf de sare si piper si se toarna in tigaie (focul dat la minim). Peste oua se aseaza ardeiul taiat fasii, ciupercile taiate felii si cascavalul taiat felii groase.Tigaia se introduce in cuptorul preincalzit si se lasa la foc iute pana se rumeneste. Se serveste calda  simpla sau cu ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fritta(omleta la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]