M-am cam chinuit un pic cu rulatul ca am batut carnea cam tare si s-a cam rupt, dar in final a iesit ceva
am pus pieptii de pui taiati si batuti la macerat cu sare, piper, usturoi, o cescuta de vin, apa si verdeturi uscate. Cat timp a stat sa se macereze am pregatit restul ingredientelor
Am intins pe tocator cate o bucata de piept, am pus cascaval, sunca, morcov si castravete murat
bucatile de carne umplute le-am rulat strans. Apoi am prins in scobitori sau am legat bine ruladele cu ata (care erau mai rupte si nu le-am putut prinde in scobitori) dupa care le-am asezat intr-o tava in care am pus cam 50 ml ulei. Am introdus tava in cuptorul incins bine.
Nu stiu dat a stat la cuptor, ca nu am cronometrat. Cand este rumenit (mai tare sau mai putin , dupa gust) se incearca cu un bat de chibrit
Am scos, am feliat si am servit alaturi de pireu de cartofi