Fritatta cu ceapa verde si cartofi

de CameliaR in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2015 | 3880 vizualizari

 

Aseara am descoperit aceasta reteta pe care am modificat-o putin si am decis in dimineata asta sa o pregatesc. Aceasta minunatie ii apartine lui Martha Stewart.Este o reteta care se prepara rapid si este sanatoasa.Puteti sa faceti fritatta si cu bacon,ceapa verde si cartofi, sau cu alte combinatii pe gustul vostru.

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi fierti
  • 1 legatura ceapa verde
  • 4 oua
  • sare,piper
  • boia de ardei
  • o bucatica de cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fritatta cu ceapa verde si cartofi:

Eu am fiert cartofii seara pentru ca dimineata nu am timp prea mult.Puteti sa ii fierbeti si dimineata daca aveti timp.Tocam ceapa verde rondele finute.Cei 3 cartofi trebuie taiati in cubulete potrivite.Batem ouale cu un praf de sare,piper si un praf de paprika.Intr-o tigaie incinsa punem putin ulei de masline iar apoi adaugam ceapa.O lasam la foc mic pana se inmoaie.Adaugam catofii si amestecam.Este timpul sa adaugam si ouale batute.Lasam aproximativ 5 minute la foc mediu.Intre timp preincalzim cuptorul la 180 grade C.Presaram deasupra compozitiei inainte sa o bagam la cuptor,un praf de sare,piper si cascavalul ras .Introducem tigaia in cuptor si o lasam aproximatix 10 minute la 180 grade C.  

TIPS-URI

1

Puteti pune si un cubulet de unt in defavoarea uleiului de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fritatta cu ceapa verde si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti aperitiv, cu sunca presata si cascaval