Fripturica de pui cu morcovi

de rivka in Pui, 15 Noi 2009 | 4585 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe mari de pui
  • 2 morcovi mari de iarna
  • sare
  • piper
  • condimente pentru pui
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fripturica de pui cu morcovi:

Pulpele de pui le-am curatat de pielite si le-am fiert impreuna cu morcovii pentru supa.Cand supa a fost gata am strecurat-o, pulpele si morcovii le-am asezat intr-un vas pentru cuptor, le-am condimentat cu condimente pentru pui, piper, putin curry, le-am stropit cu putin ulei de masline, le-am acoperit si le-am dat cca 35 minute la cuptor la 200 grade , acoperite.

Le-am servit cu cartofi gratinati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fripturica de pui cu morcovi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

liana_geicu 1

15.11.2009, 17:24

iammi, iammi, cred ca este fooarte bun puiul asta, merge cu salata mea de cruditati!

luminita20_2006 1

16.11.2009, 11:27

cred ca e taree buna

ionix 1

17.11.2009, 12:33

eu ador morcovii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui cu sos de leurda