Sufleu de pui cu legume

de Miha in Pui, 25 Iul 2010 | 16121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • amestec de legume ( porumb, fasole verde, brocolli, ardei gras rosu, morcov)
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • 100 ml lapte
  • 1 lingura faina
  • 200 g smantana
  • 50 g cascaval
  • sare si boia de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de pui cu legume:

Untul se topeste intr-un vas la foc mic. Se da deoparte, se adauga faina si se amesteca energic. Se desface cu lapte si se pune din nou pe foc si se fierbe pana se ingroasa putin. Adaugam cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici si smantana. SE lasa la racit. Ouale se bat foarte bine cu un praf de sare si se incorporeaza in compozitie.

Pieptul de pui se taie cubulete si se pune intr-o tava unsa cu putin unt. Acoperim cu un strat de legume si asezonam cu sare si boia de ardei.

Turnam deasupra compozitia cu oua si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste

Se serveste cald

TIPS-URI

1

parere personala: cred ca in compozitia de oua ar fi mers putin marar verde tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol de pui