O friptura tare buna, din carne slaba, frageda si satioasa!
Pentru un pranz de duminica sau cu musafiri la masa este numai buna si nu necesita multa munca! :)
Muschiuletii ii spalam bine in apa rece, ii crestam putin din loc in loc, apoi ii transferam intr-un lighean/bol unde ii condimentam dupa gust cu sare, piper, boia, usturoi granule, busuoic si sosul de soia. Amestecam bine cu mana dupa care rasturnam berea. Lasam marinata la frigider cca.1 ora.
Intr-o tava yena cu capac am pus ulei, apoi am asezat muschiuletii de porc si sosul ramas in lighean ( daca considerati ca este putin sos mai puteti pune putina apa).
Bagam tava la cuptor pentru cca. 40 minute cu capac si fara capac pana scade tot sosul din tava, iar carnea s-a rumenit frumos.
Servim cu salata de varza si/sau o garnitura!
Pofta buna!
1
Puteti condimenta cu orice condimente doriti;