Friptura de vitel cu legume

de alilianaa in Vita, 8 Mai 2016 | 3828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,200 g carne de vitel
  • 2 morcivi
  • un ardei gras
  • 4 cartofi
  • 2 fire de usturoi verde
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 2 cepe albe
  • sare, piper dupa gust
  • marar, cimbru
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 2 cesti apa ( in jur de 200 ml)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel cu legume:

Carnea se spala, se portioneaza, se usuca. Se pune intr-un bol peste care se pune sare, piper, cimbru, marar si uleiul de masline. Se lasa la rece. 

Intre timp legumele  se curata, se spala si se taie. 

Se ia un vas de yenna, se pun legumele ( dupa preferinta), se presara putina sare peste ele, iar peste legume se aseaza carnea.  Se completeaza cu apa si se acopera cu folie de aluminiu care va fi intepata din loc in loc cu o furculita pentru a fi elibert aburul la fierbere. Se pune la pregatit in cuptor cca  o ora - o ora jumatate. Se serveste dupa preferinta cu samantana, acrituri etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de castraveți - Explozie de arome și vitamine într-o rețetă simplă

pe 26.02 la 10:37

Paste delicioase - Rețeta simplă cu doar 6 ingrediente

pe 25.02 la 08:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel cu legume