Friptura de vitel cu legume

de alilianaa in Vita, 8 Mai 2016 | 3767 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,200 g carne de vitel
  • 2 morcivi
  • un ardei gras
  • 4 cartofi
  • 2 fire de usturoi verde
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 2 cepe albe
  • sare, piper dupa gust
  • marar, cimbru
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 2 cesti apa ( in jur de 200 ml)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel cu legume:

Carnea se spala, se portioneaza, se usuca. Se pune intr-un bol peste care se pune sare, piper, cimbru, marar si uleiul de masline. Se lasa la rece. 

Intre timp legumele  se curata, se spala si se taie. 

Se ia un vas de yenna, se pun legumele ( dupa preferinta), se presara putina sare peste ele, iar peste legume se aseaza carnea.  Se completeaza cu apa si se acopera cu folie de aluminiu care va fi intepata din loc in loc cu o furculita pentru a fi elibert aburul la fierbere. Se pune la pregatit in cuptor cca  o ora - o ora jumatate. Se serveste dupa preferinta cu samantana, acrituri etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci - Reteta rapida si delicioasa

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel cu legume