Friptura de vita cu sos

de Corina27 in Vita, 5 Dec 2010 | 7624 vizualizari

 

O reteta simpla, gustoasa si foarte usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • carne de vita
  • o ceapa
  • o conserva rosii in bulion
  • un ardei
  • usturoi
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita cu sos:

Se taie carnea in bucati si se caleste cateva minute in tigaie pana se rumeneste frumos. Dupa ce s-a rumenit, se scoate deoparte si lasa la cald.

Se pune ceapa taiata la calit, se adauga carnea, rosiile, ardeiul taiat si se lasa la fiert.
Spre final punem si usturoiul si verdeata si mai lasam cateva minute pe foc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita cu sos" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

06.12.2010, 12:00

Corina27 1

08.12.2010, 09:32

bine v-am gasit ..va citesc de mult timp si de multe ori chiar m-ati inspirat cu idei.
De curand m-am horatat sa va prezint cate ceva din bucataria mea

novembber 1

08.12.2010, 13:03

suna bine, arata bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cottage pie (Musaca de cartofi englezeasca)