Friptura de vita cu rozmarin si suc de rosii

de Dya Daniela Andrei in Vita, 29 Apr 2014 | 9763 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de vita
  • 200 ml bere bruna
  • o cana cu suc de rosii proaspat
  • cativa catei de usturoi
  • optional: un morcov taiat cubulete
  • patrunjel si/sau busuioc verde
  • condimente: 1 lingurita cu rozmarin, frunzulite de busuioc, sare si pudra de ardei iute (sau dupa gust)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita cu rozmarin si suc de rosii:

Se feliaza pulpa de vita, cat mai subtire posibil. (Eventual se poate folosi un ciocan pentru carne). Daca este cazul se curata de pielita. Se asaza intr-un vas, se stropeste cu ulei si se condimenteaza (dupa gust). Se adauaga usturoiul feliat si optional morcovul taiat cubulete (Imi place tare mut combinatia de vita cu morcov). Turnam berea si dam vasul la cuptor pana ce carnea este bine patrunsa. Coloram apoi cu suc de rosii si presaram patrunjel si/sau busuioc verde.  Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita cu rozmarin si suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita in sos de vin