Friptura de vita cu rozmarin si suc de rosii

de Dya Daniela Andrei in Vita, 29 Apr 2014 | 9790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de vita
  • 200 ml bere bruna
  • o cana cu suc de rosii proaspat
  • cativa catei de usturoi
  • optional: un morcov taiat cubulete
  • patrunjel si/sau busuioc verde
  • condimente: 1 lingurita cu rozmarin, frunzulite de busuioc, sare si pudra de ardei iute (sau dupa gust)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita cu rozmarin si suc de rosii:

Se feliaza pulpa de vita, cat mai subtire posibil. (Eventual se poate folosi un ciocan pentru carne). Daca este cazul se curata de pielita. Se asaza intr-un vas, se stropeste cu ulei si se condimenteaza (dupa gust). Se adauaga usturoiul feliat si optional morcovul taiat cubulete (Imi place tare mut combinatia de vita cu morcov). Turnam berea si dam vasul la cuptor pana ce carnea este bine patrunsa. Coloram apoi cu suc de rosii si presaram patrunjel si/sau busuioc verde.  Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita cu rozmarin si suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 600 lei
1299.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (31)

Micutza Luana 1

30.04.2014, 09:33

yamii :bd

Rocsi 1

30.04.2014, 10:36

Ce bine arta

Dya Daniela Andrei 1

30.04.2014, 13:28

Multumesc! Pup

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita marinata, cu sos de ceapa si ardei kapia