Friptura de pui la cuptor

de Rahela Velicu in Pui, 15 Dec 2018 | 2605 vizualizari

 

" Reteta romaneasca"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui
  • 400 g iaurt simplu
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • oregano
  • busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui la cuptor:

Amestecam iaurtul cu sarea,piperul, ardeiul boia, oregano si busuioc intr-un bol. Dam fiecare bucata de pui prin amestecul de iaurt.

Punem carnea intr-o punga de friptura si o prindem la capat.

Dam carnea pentru 1 h la frigider, apoi o dam la cuptorul incins la 200 de grade C, pentru 1 ora.

TIPS-URI

1

Daca nu aveti punga pentru cuptor, puneti carnea direct in tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui marinate la gratar