Atat de mult ne place cordon bleu incat l-am mai facut o data. Se poate face in mai multe feluri, acum am facut-o din piept de pui.
Se taie pieptul de pui in doua jumatati, pe lungime, apoi fiecare jumatate se cresteaza la mijloc, pe lungime, pentru a forma un buzunar mai adanc. Se pudreaza cu putina sare si piper, apoi se introduce in fiecare buzunar cate o felie de sunca si una de cascaval (de ~5 mm grosime). Se acopera bine fiecare bucata, eventual puteti sa le prindeti cu 2-3 scobitori.
Se dau bucatile astfel pregatite prin faina, ou batut cu putina sare si piper, apoi prin pesmet si se pun la prajit in uleiul incins.
Se prajesc, la foc mic, cate 3-4-5 minute pe fiecare parte, depinde cat sunt de groase, ca sa se patrunda bine. Pofta buna. Super-mega-extra fain!
1
Se servesc fierbinti, cu diferite garnituri. Eu le-am servit cu dovlecei natur gratinati si peperoni.