Friptura de pui cu pipote si ficatei la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 1 Noi 2011 | 11757 vizualizari

 

Ceva usor si rapid de facut, pentru zilele in care nu avem chef de stat prea mult in bucatarie.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • o punga de ficatei
  • o punga de pipote
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • cativa catei de usturoi
  • o punga legume mexicane
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu pipote si ficatei la cuptor:

Spalam pulpele, pipotele si ficateii, le curatam de pielite, dupa care le condimentam cu sare si piper dupa gust. Intr-o oala punem la fiert pipotele, atat cat sa dea in clocot.

Intr-o tava termorezistenta punem 2 linguri de ulei de masline, pipotele, ficateii, pulpele si usturoiul apoi dam tava la cuptorul preincalzit pentru app. o ora la foc mediu. Cand friptura este aproape gata turnam si vinul si mai lasam 5 minute la cuptor.

Intre timp punem o oala cu apa si sare in care vom fierbe legumele mexicane.

Servim friptura alaturi de legumele mexicane. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu pipote si ficatei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

MIUTA 1

02.11.2011, 13:38

Foarte bun

Dana Cristea - pusikmea 1

02.11.2011, 20:13

multumesc fetele mele frumoase

mamaieelena 1

03.11.2011, 20:34

buna,b una

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu ciuperci si cascaval