Friptura de pui cu brocoli

de adriana_bobu in Pui, 19 Ian 2011 | 13486 vizualizari

 

Este o combinatie sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe pui 
  • 1/2 kg brocoli
  • ulei , unt, vin 
  • 2 catei usturoi
  • condiment pentru pui 
  • sos de soia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu brocoli:

Se pun in ulei incins pulpele condimentate si stropite cu sos de soia.Dupa ce le tragem putin pe ambele parti, adaugam 1/4 l vin alb si un pahar cu apa.Acoperim si lasam sa fiarba pana scade zeama, intorcandu-le din cand in cand. Separat se oparesc  in apa buchetelele de brocoli cca 5 min. Apoi se scot cu spumiera si se pun intr-o tigaie cu ulei incins, alaturi de cateii de usturoi taiati feliute.Dupa ce le tragem in ulei cca 15 min le scoatem pe farfurie si le srvim alaturi de pulpele de pui si gogosari in otet. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu brocoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu lamaie si cartofi la cuptor