Cocos la tava cu cartofi aromati

de cristeena20 in Pui, 24 Mar 2013 | 14998 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 picioare intregi de cocos de casa
  • 2 linguri maioneza, usturoi pisat, pasta de ardei rosu
  • sare, piper, praf de usturoi cu ardei rosu
  • 1 kg cartofi mici rotunzi
  • rozmarin uscat
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocos la tava cu cartofi aromati:

- Cocosul daca este mare se portioneaza. Eu am avut mare de tot :) asa ca am luat pulpele mari intregi .Le-am sarat , piperat si am uns cu un amestec de maioneza, usturoi pisat, piper, chili(daca vreti picant), pasta paprika. Am lasat sa se marineze cca 2 ore apoi le-am asezat in tava mare si le-am dat la cuptor pt cca 2 ore.

-Cartofii se curata de coaja, se lasa intregi daca sunt mai mici si adaugam sare, piper, ulei de masline si rozmarin uscat si ii dam la cuptor cca 1 ora.

Cocosuçl iese foarte rumen si gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocos la tava cu cartofi aromati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura din piept de pui in vas Zepter