Friptura de pui

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 28 Feb 2010 | 4438 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui
  • ulei,
  • usturoi,
  • 100 ml vin,
  • sare,
  • piper,
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui:

Pulpele se spala, se scurg si se condimenteaza (piper, boia, sare). Dupa ce au fost condimentate, se aseaza intr-o tava cu ulei, se ung cu ulei si se lasa la cuptor.

Spre sfirsit se adauga vinul, stropit pe toata suprafata carnii, impreuna cu usturoiul curatat si taiat marunt, Cand sunt gata , se scot si se servesc cu cartofi prajiti, sau cu orice alta garnitura doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]