Friptura de pui

de elena1988 in Pui, 8 Mar 2011 | 5529 vizualizari

 

Iata ca am ajuns si la reteta cu nr. 100 va dedic aceasta fripturica voua.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare
  • ulei
  • apa
  • cimbru
  • bulion
  • condimente pentru pui usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui:

Taiem puiul, il asezam in tava, punem ulei, apa, bulion, si un pic de condimente pentru pui si il punem la cuptor, inainte sa il scoatem cu 15 minute punem usturoiul, se serveste cu muraturi sau piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui (de tara) la tigaie