Friptura de porc la ceaun (scazuta)

de COSTEO in Porc, 12 Apr 2013 | 6691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg pulpa de porc (macra)
  • 1 carnat casa
  • 6 cepe
  • 2 ardei grasi
  • bulion
  • sare
  • piper
  • condimente granulate
  • 1 cana vin
  • 6 catei usturoi
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la ceaun (scazuta):

Pulpa de porc se taie bucati potrivite si se pun in ceaun sa fiarba cu apa si sare.

Dupa ce da un clocot aruncam prima apa, punem apa iar, condimente granulate, sare si lasam la foc potrivit.

Intre timp tocam ceapa marunt si ardei si adaugam in ceaun, 3 linguri de bulion si catei de usturoi tocati marunt si lasam sa fiarba pana ce scade.

Lasam totul sa fiarba acoperit. Aproape de sfarsit adaugam cana de vin. Se serveste cu mamaliguta calda. Putem adauga si carnat de casa prajit putin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la ceaun (scazuta)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu ghimbir