Friptura de porc cu sos de portocale

de pisicutzaa in Porc, 10 Feb 2010 | 14446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc (fara grasime)
  • 1 portocala
  • 250 ml suc de portocale
  • 250 ml vin alb sec
  • sare,
  • piper,
  • oregano
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu sos de portocale:

Se feliaza pulpa de porc cat mai subtire, feliile se pun intre 2 folii de plastic si se bat ca pentru snitele.

Se pune pe foc o tigaie (sau 2 daca vreti sa terminati mai repede) si se pune cate 1 lgt de unt.Se prajesc bucatile de carne.

Dupa aceea punem carnea intr-o tava unsa cu putin unt, iar in tigaia in care am prajit carnea punem sucul de portocala si vinul si lasam sa scada sosul.  Dupa ce a mai scazut sosul , se pune peste carne in tava, iar in tigaie punem feliile de portocala pentru cateva minute sa se caleasca, apoi punem peste carne si dam la cuptor tava ptr 20 de min , ca sosul sa intre in carne.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bunica 1

10.02.2010, 15:10

Interesanta reteta ! Bine ai venit printre bucatarasi !

pisicutzaa 1

10.02.2010, 16:58

Multumesc!

adasev12 1

26.08.2010, 14:27

interesant...cam ce gust ia carnea...nu e prea aromata???

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

ieri la 08:46

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

pe 23.04 la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatele cu spanac, bucatele de porc si ciuperci