Friptura de porc cu crusta de verdeata

de ama in Porc, 15 Ian 2010 | 8767 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata spata de porc
  • 1 pahar de patrunjel verde
  • 1 lingurita cimbru
  • 2 lingurite rozmarin
  • 1/4 cana ceapa verde tocata
  • 1/2 cana faina de malai
  • ulei
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu crusta de verdeata:

Toate condimentele verzi se pun intr-un robot si se amesteca bine, pana se formeaza o pasta. Porcul se trece alternativ prin pasta din verdeata si malai si se prajeste intr-o tigaie.

 

Reteta initiala prezenta o friptura mult mai in sange decat am facut eu. Pentru ca nu sunt un mare admirator al carnii crude, dupa ce am prajit friptura si am facut coaja crocanta, am dat un pic carnea la cuptor sa se patrunda mai bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu crusta de verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Teo 1

16.01.2010, 23:11

ARE MULTA VERDEATA si asta imi place....si carnea bineinteles!

Irina 1

19.01.2010, 18:49

Arata foarte bine!

rivka 1

22.01.2010, 11:22

nu-mi sta in fire sa fiu gica contra mai ales pe internet, da poza arata bine dar sincer nu mi se pare o idee prea buna sa mananci carne de porc in sange mai ales in romania, eu una sigur nu as gusta ...ai dat-o la cuptor dar in ultima poza se vede sangele inca ...cam....periculos.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de porc, mazare si cartofi, o reteta simpla si gustoasa ca la mama acasa