Friptura de porc cu cartofi noi

de papabundetot in Porc, 31 Mai 2014 | 4359 vizualizari

 

Pentru ca pentru mine am gatit astazi rata si doar eu o mananc :) trebuia sa mai fac ceva si pentru iubi.,ca sa aiba si el ce sa manance,asa ca i-am facut o friptura de porc la cuptor,foarte simpla si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 5 felii pulpa de porc
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura pasta de creveti
  • sos de soia
  • cimbru,
  • sos de ardei iuti
  • cartofi noi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu cartofi noi:

Am marinat carnea de porc in putin sos de soia si sos de ardei iuti,apoi intr-o cratita am pus la foc putin ulei,usturoiul tocat marunt si 1 lingura pasta de creveti,am lasat pe foc pana cand usturoiul s-a rumenit usor (fara sa se arda),am adaugat apoi bucatile de carne,le-am  lasat 2 minute sa se rumeneasca,apoi am adaugat marinata si am bagat cratita la cuptor pana cand carnea s-a patruns bine.

Am facut cativa cartofi noi prajiti care noua ne plac tare mult si am servit cu sosul de mere cu cimbru a carui reteta am scris-o deja in reteta de piept de rata

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carne de porc in sos de mustar