Friptura de porc aromata

de Alexandra Burz in Porc, 24 Ian 2016 | 3078 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne porc
  • 1 ceapa mare
  • Cimbru
  • Maghiran
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
  • Boia de ardei
  • 250 ml vin alb demisec
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc aromata:

  • Spalam bine carnea si o transam.
  • Intr-o tava de yena punem putin ulei, condimentam si punem un strat de ceapa taiata julien.
  • Asezam deasupra carnea, condimentam si punem vinul si putina apa.
  • Acoperim cu folie si dam la cuptor pt 60 minute.
  • Scoatem, indepartam folia si mai lasam la rumenit 15 minute.
  • Servim calda cu piure si muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc aromata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura aromata de porc