Intr-o tigaie incingem o lingura de unt si adaugam legumele congelate, lasand pe foc 5 minute.
Orezul il spalam bine si-l fierbem in apa cu sare si o lingura de unt. Scurgem surplusul de apa si adaugam legumele. Amestecam totul si potrivim de sare si piper.
Curatam ciupercile, le spalam bine , le pudram cu sare si le rumenim in 50 g. unt.
Spalam pulpele de pasare, le pudram cu care, condiment pentru carne de pui si piper, apoi le asezam intr-o tava unsa cu ulei, in care adaugam o ceasca cu apa. Dam tava la cuptor,la foc mic, cca 50 minute, pana ce carnea capata o crusta frumoasa. In timpul coacerii avem grija sa intoarcem carnea pe toate partile, pentru rumenire uniforma. Daca este nevoie, pe parcursul prepararii mai adaugam cate putina apa fierbinte.
Servim pulpele alaturi de ciuperci si legume asortate cu orez.