Stiu, nu este Pastele,dar eu sunt fata pastratoare, ca doar eu mananc behaite si nu puteam sa devorez 1/2 de miel...am luat-o asa treptat si uite ca mi-a picat o pofta taman azi.....
Am scos coastele de la congelator, le-am lasat sa se dezghete, le-am taiat in doua, le-am uscat cu un servet, apoi le-am uns cu ulei, am presarat sare si condimente Fuchs. Curatam cateii de usturoi si ii taiem bucatele mai mici, curatam cartofii si ii taiem in 6. Intr-o tava de ceramica asezam o bucata mare de hartie de copt, suficienta cat sa putem sa o strangem si sa o legam cu coastele inauntru. Asezam coastele, usturoiul, cartofii, presaram rozmarin peste cartofi, strangem hartia de copt si o legam , turnam vinul in tava, bagam tava la cuptor, cca 2 ore la foc moderat, apoi scoatem tava din cuptor si dezlegam hartia de copt, bagam din nou la cuptor sa se rumeneasca bine pe o parte si pe alta, cca 30 min la foc mic. M-am lins pe degete la propriu.....