Carnea se condimentează cu sare și piper, după care se pune într-o tavă împreună cu firele de rozmarin și usturoiul zdrobit ușor cu lama unui cuțit.
Se toarnă vinul și apa și se stropește cu ulei.
Se acoperă tava (cu un capac sau folie de aluminiu) și se dă la cuptor pentru 1 oră după care se înlătură capacul sau folia.
Se întorc pulpele și se dau din nou la cuptor să se mai rumenească pentru încă o oră.
Peste couscous turnăm apă fierbinte, respectând instrucținile de pe ambalaj.
Când couscous-ul s-a umflat adăugăm o lingură unt și condimentăm cu sare și piper.
Când friptura este gata se scoate pe un platou și se porționează.
Sosul din tavă se strecoară într-o crăticioară și se pune pe foc.
În sos adăugăm bulionul, o cană apă și amestecăm bine.
Se lasă să dea câteva clocote.
Aranjăm salata verde pe farfurie, couscous-ul și friptura.
Turnăm sos peste friptură și couscous.
Salata verde se stropește cu zeamă de lămâie și ulei de măsline.
Poftă bună!