Friptura de miel

de ramo_cata in Oaie, 5 Apr 2010 | 12519 vizualizari

 

hmm nu prea imi place carnea de miel dar am zis totusi sa nu lipseasca dupa masa pentru PASTI...

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de miel
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 ardei gras 
  • patrunjel verde,telina verde
  • maghiran,piper,busuioc,sare,cimbru(uscate)
  • 2 cani vin alb
  • 3 linguri de mustar clasic
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Am spalat carnea f bine,am sarat-o,piperat-o si am pus-o intr-o tava de yena...am tocat ceapa ,ardeiul ,patrunjelul si telina.am pus si restul condimentelor.am adaugat vinul si apa cat sa acopere toata carnea...am bagat-o in cuptorul deja incins...cat a stat la cuptor am intors-o cand pe-o parte cand pe alta ca sa se rumeneasca bine pe ambele parti... spre final am adaugat cele 3 linguri de mustar ,pe care le-am amestecat cu putin sos din tava cat sa se omogenizeze si am adaugat peste friptura..sosuletul are un gust ... O BUNATATE pe care o preparam de Pasti!!!!

 

 

TIPS-URI

1

as fi vrut sa pun si usturoi verde dar din pacate n-am avut:(  

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

nadina73 1

05.04.2010, 18:07

foarte bine arat chiar daca nu sant fan miel fripturica ta arat minunat

Sylvia 1

05.04.2010, 18:52

Excelenta arata , imi place tare.

Rahela Velicu 1

26.04.2018, 22:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar