Friptura de miel

de Panacris in Oaie, 14 Apr 2012 | 10648 vizualizari

 

Felul principal!;)

 

INGREDIENTE

  • pulpe de miel
  • ulei de masline
  • sare aromata cu rozmarin si usturoi
  • vin rosu Merlot
  • foi de dafin
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Pulpele se curata de grasime, se spala si se aseaza in tava. Se stropesc cu ulei, se presara sarea aromata, rozmarin si putin piper, se adauga foile de dafin si 1 litru de vin merlot. Se lasa peste noapte la macerat, la rece.

A doua zi se scot pulpele din bait, se pun la cuptor intr-o tava la foc puternic cca. 15  minute, cat sa prinda crusta. Apoi se adauga vin rosu si apa in cantitati egale, se acopera cu foaie de pergament si se lasa la foc mediu, cca. 30 de minute.

Se serveste acompaniata de cartofi natur, salata verde si un vin rosu, evident ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Drob de miel